Webhosting

Met alleen de registratie van een domeinnaam heeft u nog geen website. Om uw website beschikbaar te maken via het internet, heeft u webhosting nodig. Kroon Webdesign biedt naast de registratie van uw domeinnaam ook webhosting aan.

Wat is webhosting?

Voor het maken van een website is webhosting nodig. Dankzij webhosting kunt u bestanden opslaan op een unieke locatie die te bereiken is via het internet. Dit wordt een webserver genoemd. Door uw domeinnaam aan de opgeslagen website te koppelen, worden de bestanden online zichtbaar bij het intypen van het juiste internetadres (www.uw-domeinnaam.nl). U kunt een webserver vergelijken met een krachtige computer. Net zoals dat u op een computer meerdere bestanden kunt opslaan die u of een andere gebruiker van de computer kan bekijken, kunt u op een webserver een websitebestand plaatsen. Omdat de webserver een permanente verbinding met het internet heeft, kan iedereen via internet het bestand bekijken.

Wat is een hostingprovider?

Een hostingprovider biedt ruimte aan op de webserver, waarop u uw websitebestanden kunt uploaden. Webhosting op betrouwbare en snelle webservers is uitermate belangrijk voor de presentatie van uw website. Zo zorgt u er namelijk voor dat uw website goed bereikbaar is via internet, u weinig last heeft van storingen en uw websitepagina’s snel geladen worden. Kroon Webdesign biedt u snelle en betrouwbare webhosting met persoonlijke service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *