Top
 
Kroon Webdesign > Onze diensten > Online marketing

Online marketing

Kroon Webdesign is een Full Service internetbureau dat u helpt online succesvol te worden én te blijven.

De bouw van de website en de hosting van de website zijn gedaan. Naast dit technische aspect wilt u natuurlijk ook uw doelgroep goed kunnen benaderen. Wij van Kroon Webdesign hebben alle capaciteiten in huis om uw website succesvol en goed vindbaar (SEO en SEA) te krijgen in Google.

Wat is online marketing?

Online marketing is een breed begrip. Letterlijk vertaald is online marketing een vorm van marketing om producten of diensten via het internet, dus online. Onder het begrip online marketing hangen weer soort van subcategorieën in de vorm van zoekmachinemarketing (SEO), affiliate marketing, e-mailmarketing, content marketing en advertising marketing (SEA)

Wat is voor u belangrijk?

Wanneer wij uw website gaan maken of u heeft al een website is zoekmachinemarketing in eerste instantie het belangrijkst. Dit is heel simpel vertaald uw website vindbaar krijgen binnen de organische zoekresultaten van Google. Oftewel ‘gratis’ naar voren komen in plaats van betaald doormiddel van Adwords.
Aangezien zoekmachinemarketing altijd een bepaalde adoptie nodig heeft binnen Google kan je in de begin periode zodra je online bent met je website met betaalde advertentie toch gevonden worden en bezoekers winnen voor je product en/of dienst.

Online marketing hulp?

Vraag bij ons u online marketing hulp aan. Wij staan u graag te woord om te kijken welk advies en strategie het beste bij u past.

Meer diensten

Klik op een van de onderstaande diensten voor meer informatie.

Website maken

Een website fungeert als digitaal visitekaartje van uw onderneming. Het is vaak dan ook de eerste indruk die de klant krijgt.

Lees meer

Webhosting

Onze hostingoplossingen zijn standaard op maat. Dit betekend dat wij kijken welke voorzieningen het beste bij u passen.

Lees meer

App maken

Wij ontwikkelen mobiele en tablet apps voor iPhone, iPad, Android en Windows phone voor kleine en grote organisaties.

Lees meer
Call Now ButtonZullen we bellen?