Top
 
Kroon Webdesign > Webdesign Hoofddorp

Webdesign Hoofddorp

Website laten maken in Hoofddorp?

Welkom bij Kroon Webdesign Hoofddorp, het full service internetbureau waar u naar wellicht naar opzoek bent om een website te laten maken in Hoofddorp. Kroon Webdesign helpt u graag om online succesvol te worden én te blijven op het internet. Het internet is niet meer weg te denken in ons leven, een professionele website is dan ook onmisbaar in de huidige samenleving. Kroon Webdesign Hoofddorp heeft verschillende specialisten in huis om een website op maat te maken, waarbij uw wensen hoog in het vaandel staan.

Webdesign Ankeveen
Webdesign Naarden

Webdesign Hoofddorp

Kroon Webdesign biedt verschillende diensten omtrent het laten maken van een website in Hoofddorp en omstreken. U kunt ervoor kiezen om een nieuwe website te laten maken, een webshop te laten ontwikkelen of het geven van een boost aan uw huidige website. Geheel afgestemd op uw wensen komen we samen tot een professionele website om uw online succes te vergroten. De specialisten van Kroon Webdesign Hoofddorp zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en hebben veel technische expertise om ervoor te zorgen dat de website altijd online zal zijn en gebruiksvriendelijk werkt.

Ook kunt u ervoor kiezen om het onderhoud en beheer van de website aan Kroon Webdesign Hoofddorp over te laten. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf de website in beheer te nemen en onderhoud te verrichten. Denk aan zelf pagina’s aanpassen of toevoegen. Dit wordt mogelijk met behulp van een eenvoudig CMS-systeem. Hierdoor kunt u tegen een scherpe prijs een website laten maken in Hoofddorp, maar wel met de gewenste kwaliteit.

Hosting

Een website laten maken is één, maar deze website moet kunnen blijven draaien en daarvoor hebben we hosting. U huurt als het ware een plekje op het World Wide Web. De website dient een plaats te krijgen op het internet. Kroon Webdesign Hoofddorp heeft eigen servers in huis waarop de websites draaien, hierdoor kunnen we veilige en betrouwbare hosting bieden voor iedere website.

Heeft u al een website gehost bij een hostingspartij dan kunt u altijd nog uw website verhuizen naar ons.

Waarom verhuizen naar Kroon Webdesign in Hoofddorp?

  • Snelheid: de website heeft een hoge snelheid doordat wij gebruik maken van LiteSpeed in combinatie met PHP 7.
  • Betrouwbaarheid: de website in eigen beheer en daardoor altijd online.
  • Onderhoud: via onderhoud worden al uw zorgen uit handen genomen.
Webhosting Naarden
Online marketing Naarden

Zoekmachinemarketing

Stel dat u een professionele website heeft, maar deze niet gevonden wordt op het internet. Dat zou zonde zijn, daarom biedt Kroon Webdesign naast het laten maken van een website in Hoofddorp ook zoekmachinemarketing aan om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Vaak begint een zoektocht naar een bepaald product of dienst via een zoeksessie op bijvoorbeeld Google. De specialisten van Kroon Webdesign Hoofddorp staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat juist uw website in deze zoekresultaten naar voren komt. Dit kan zorgen voor meer bezoekers op de website en dus ook meer potentiële klanten.

Eerst doen we uitgebreid onderzoek naar de doelgroep, de markt en concurrenten. Op basis daarvan wordt gekeken op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden. Vervolgens worden bepaalde webpagina’s opgesteld die gericht zijn op deze zoekwoorden. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Het uiteindelijke doel is het realiseren van meer traffic naar uw website.

Werkwijze

Kiest u ervoor om een website te laten maken bij Kroon Webdesign Hoofddorp? Wij vinden het belangrijk dat de website geheel op uw wensen is afgestemd. Ook kunt u rekenen op een goede en snelle service, wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Voorafgaan aan het maken van de website wordt uitgebreid onderzoek naar de doelgroep en markt verricht om te kijken waarmee u zich online kunt onderscheiden. Samen gaan we aan de slag om uw online succes te vergroten!

Kroon Webdesign is ook actief in

Kroon Webdesign is actief in Hoofddorp, maar is ook te vinden in Amsterdam en Utrecht. Woont u ergens anders in Nederland maar wilt u toch een website laten maken bij Kroon Webdesign? Dan bent u uiteraard van harte welkom!

Neem vrijblijvend contact op

Meer diensten

Klik op een van de diensten voor meer info van Kroon Webdesign in Hoofddorp

Webhosting

Onze hostingoplossingen zijn standaard op maat. Dit betekend dat wij kijken welke voorzieningen het beste bij u passen.

Lees meer

Online marketing

Wilt u uw concurrenten te slim af zijn? Wij zorgen dat u beter scoort in Google en zorgen voor meer potentiële klanten.

Lees meer

App maken

Wij ontwikkelen mobiele en tablet apps voor iPhone, iPad, Android en Windows phone voor kleine en grote organisaties.

Lees meer

 Klanten waarderen onze WordPress Websites & Webhosting met een 9.5 uit 10 op basis van 27 beoordelingen.

Call Now ButtonZullen we bellen?