Snel & Veilig

Webhosting

Wij van Kroon Webdesign hebben eigen servers in huis waarop wij onze websites laten draaien. Litespeed hosting is dan bij ons ook zo afgesloten. Door onze eigen dedicated servers hebben wij baat: zo zijn wij snel, veilig en betrouwbaar.

Wat is hosting?

Een website hebben is één, natuurlijk dient uw website ook ergens te draaien. Dit noemen wij hosten. Een hosting van een website is een plekje in het World Wide Web (www) die u huurt. Als u een appartement of een werkplek huurt maakt u ook gebruik van een stukje bewoning van een plaats, trek hiermee de parallel voor de hosting van een website die ook een plekje dient te krijgen op het internet.

Website verhuizen naar onze servers

Heeft u al een website en deze wordt gehost bij een hostingspartij kunt u altijd nog uw website verhuizen naar ons.
Waarom naar ons verhuizen?
-snelheid (doordat wij gebruik maken van LiteSpeed in combinatie met PHP 7)
-betrouwbaarheid (site altijd online en volledig in eigen beheer)
-onderhoud (in combinatie met onderhoud worden al uw zorgen uit handen genomen)

Hosting aanvragen

Bij Kroon Webdesign krijgt u niet zomaar webhosting. We zullen u niet lastig vallen met de technische aspecten, daar zijn wij voor! Vraag vandaag nog uw hosting aan!

Bekijk wie jou voor is gegaan!

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gewerkt aan websites en webshops van onze opdrachtgevers. Onderstaand een kleine greep uit de gemaakte websites.

Beoordeling van klanten: 4.8/5 39 beoordelingen

Vrijblijvend meer informatie

Kroon Webdesign helpt u vrijblijvend bij (complexe) vraagstukken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze heeft genomen.