Professioneel & voordelig

Webshop laten maken

Iedereen weet tegenwoordig wel dat je met een eigen website je bedrijf of je zelf als persoon kan promoten. Een website is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Meer dan 90% van de mensen die op zoek zijn naar een bedrijf of persoon zoeken als eerst op Google voor informatie.

Webshop uitbesteden aan Kroon Webdesign

Kroon Webdesign onderzoekt de markt, stapt in uw schoenen en denkt vanuit uw klanten. Samen gaan we hard aan de slag om jouw online succes te vergroten.
Dit doen wij door advies te geven voor de juiste opbouw van je website die gaat voldoen aan jouw eisen. Naast de structuur van je website geven wij ook advies en verlenen wij hulp voor de online marketing en vindbaarheid.

Ik wil een webshop

Wil je een website voor je bedrijf? Dan is het verstandig de basis van de website, of de gehele website, te laten maken door een professioneel bedrijf die weet wat ze doen en weet waar de valkuilen zitten. Ook voor je vindbaarheid binnen Google weet een websitebouwer waar hij aan moet denken. Je wilt tenslotte toch vindbaar zijn?

Wat kost een website om te laten maken?

De prijzen voor de bouw van een website lopen nogal uiteen. Het is afhankelijk van hoeveel en wat je wilt wat de uiteindelijke prijs van de website bepaalt. Het is tenslotte maatwerk!

Website laten ontwikkelen

Wij ontwikkelen jouw website. Nadat wij je wensen en eisen besproken hebben en van jou de opdracht voor het maken van je website hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Tijdens het proces van de website ontwikkeling je ons te allen tijde benaderen voor vragen en/of opmerkingen.

Neem contact met ons op voor advies of de aanvraag voor een offerte.

Neem contact op

Bekijk wie jou voor is gegaan!

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gewerkt aan websites en webshops van onze opdrachtgevers. Onderstaand een kleine greep uit de gemaakte websites.

Beoordeling van klanten: 4.8/5 39 beoordelingen

Vrijblijvend meer informatie

Kroon Webdesign helpt u vrijblijvend bij (complexe) vraagstukken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze heeft genomen.