Top
 

Portfolio

Onderstaand een kleine greep uit ons portfolio

AB Paymentflows

Through application of the IHF-credit ©, derived form its descriptive meaning,  “In-house Financing Credit”, a new form of Asset Based Financing is facilitated.

Aviationfocus

AviationFocus is a consultancy with broad experience in airline flight crew training and pilot selection.

Brains & Bricks

Brains + Bricks kantoorprojecten is een fullservice projectbureau op het gebied van huisvesting en inrichting.

CBS De Brink

Basisschool De Brink is één van de twaalf scholen van Stichting Voila.

Colorato

Colorato! zijn Elena en Marcia, twee vriendinnen die een grote passie voor kleur, kunst en creativiteit delen.

Control Your World

Comma Industriez is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van intelligente besturingssystemen.

De Keizer van Friesland

Welkom op de website van de Keizer van Friesland, die ik opdraag aan mijn grootvader Wieger, wiens culinaire erfenis ik graag met u wil delen.

Edwin Evers Band

De beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Edwin Evers, geven een onvergetelijk optreden vol met bekende hits uit de jaren ’70.

ESE Eemnes

Environment Services Eemnes is uw juiste keuze voor het aanleggen of verbeteren van uw vloeistofdichte vloer maar ook voor levering en installatie van olie- en benzine afscheiders.

Fashion2Check

Fashion2Check is een jong Nederlands bedrijf met creatieve ondernemers die zich bezig houden met sourcing, design en ontwikkeling van fashion accessoires.

Fons van Ernst

Het aannemersbedrijf met 35 jaar ervaring in de plaatsen: Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Eemnes Hilversum en omgeving.

Frans Lemmens

Frans Lemmens is documentair top-fotograaf met een passie voor natuur & reisfotografie. Zijn presentatie heet “Holland – Natuur in de Delta”.

Gooische Restaurants

Gooische Restaurants.nl is dé restaurantgids van 't Gooi. Hier vindt u 360-graden foto's menukaarten, reviews en nog veel meer.

GooiseNetwerkBorrel

De GooiseNetwerkBorrel is een gezellige kwalitatieve en no-nonsens zakelijke netwerk bijeenkomst met een wisselend programma.

GooiZaken

GooiZaken is het nieuwe magazine voor en door ondernemend Gooi en Vechtstreek, een initiatief van Ronald Schut van uitgeverij Commesso.

Haar & Zo

Bellen met Haar & Zo bij Chantal in Alkmaar met je agenda op schoot is niet meer nodig. Maak makkelijk online je afspraak bij kapper Haar & Zo in Alkmaar.

HilverZon

HilverZon maakt zonne-energie, energie neutraal worden en duurzaamheid slim en makkelijk bereikbaar voor alle Hilversummers.

Hobbit Leusden

De Hobbit, een openbare basisschool waar je zelf aan zet bent! Maakt onderdeel uit van de stichting Voila in Leusden.

International Reference Systems

International Reference Systems BV, with an experience of 35 years, has created the most flexible and extensive Reference database on the market.

Kanskinclinic

KAN Skin Clinic bied verschillende behandelingen aan ter verbetering van de huid. Denk aan o.a. acne, littekens, overbeharing en pigment.

Maatbeheer

Onze makelaardij houdt zich bezig met de advisering bij de aan- en verkoop van beleggingspanden.

Marco Kroon

Majoor Marco Kroon spreekt o.a. over leiderschap, teamwork, kameraadschap, loyaliteit en het opereren onder extreme omstandigheden.

Perfect Search

Perfect Search heeft als uitgangspunt dat mensen werken met mensen. Daarbij gaat het om meer dan competenties alleen.

Quva Products

Quva Kitchen Products. Het project betreft de ontwikkeling van een geïntegreerd voedselvacuümapparaat.

Rangkuti

Sofyan Rangkuti is een autoriteit in de acupunctuurwereld. Hij volgde zijn opleiding tot chirurg en acupuncturist in China.

Stefels

Focus op bedrijfsprestaties en de ontwikkeling van uw finance organisatie.

Techforce

Al meer dan 30 jaar een stabiele partner van innovatieve ondernemingen, kennisinstellingen en non-profit organisaties voor subsidie- en innovatieadvies.

Van Stralen

Counseling, coaching, training voor bedrijven en particulieren.

VDH Recruitment

VAN DER HOUWEN recruitment is een werving & selectiebureau gespecialiseerd in de bemiddeling, advisering en begeleiding van Assistants op HBO- of WO-niveau.

VijverKampioen

VijverKampioen is dé webshop voor al uw koi- en vijverbenodigheden. U vindt hier alles wat u voor uw vijver nodig heeft.

Your Daily Shine

Caroline helpt jou heel graag weer in contact te komen met jezelf en jouw innerlijk weten, door je te leren je blik naar binnen te richten en, samen met jou, op zoek te gaan naar dat wat bij jou past.

Meer websites uit ons portfolio zien? Neem dan contact met ons op via info@kroonwebdesign.nl

Call Now ButtonZullen we bellen?