Webdesign Bussum

Website laten maken in Bussum?

Welkom bij Kroon Webdesign Bussum, het full service internetbureau waar u naar wellicht naar opzoek bent om een website te laten maken in Bussum. Kroon Webdesign helpt u graag om online succesvol te worden én te blijven op het internet. Het internet is niet meer weg te denken in ons leven, een professionele website is dan ook onmisbaar in de huidige samenleving. Kroon Webdesign Bussum heeft verschillende specialisten in huis om een website op maat te maken, waarbij uw wensen hoog in het vaandel staan.

Webdesign-Bussum

Webdesign Bussum

Kroon Webdesign biedt verschillende diensten omtrent het laten maken van een website in Bussum en omstreken. U kunt ervoor kiezen om een nieuwe website te laten maken, een webshop te laten ontwikkelen of het geven van een boost aan uw huidige website. Geheel afgestemd op uw wensen komen we samen tot een professionele website om uw online succes te vergroten. De specialisten van Kroon Webdesign Bussum zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en hebben veel technische expertise om ervoor te zorgen dat de website altijd online zal zijn en gebruiksvriendelijk werkt.

Ook kunt u ervoor kiezen om het onderhoud en beheer van de website aan Kroon Webdesign Bussum over te laten. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf de website in beheer te nemen en onderhoud te verrichten. Denk aan zelf pagina’s aanpassen of toevoegen. Dit wordt mogelijk met behulp van een eenvoudig CMS-systeem. Hierdoor kunt u tegen een scherpe prijs een website laten maken in Bussum, maar wel met de gewenste kwaliteit.

Hosting in Bussum

Een website laten maken is één, maar deze website moet kunnen blijven draaien en daarvoor hebben we hosting. U huurt als het ware een plekje op het World Wide Web. De website dient een plaats te krijgen op het internet. Kroon Webdesign Bussum heeft eigen servers in huis waarop de websites draaien, hierdoor kunnen we veilige en betrouwbare hosting bieden voor iedere website.

Heeft u al een website gehost bij een hostingspartij dan kunt u altijd nog uw website verhuizen naar ons.

Waarom verhuizen naar Kroon Webdesign in Bussum?

  • Snelheid: de website heeft veel betere laadtijd doordat wij gebruik maken van LiteSpeed in combinatie met PHP 7.
  • Betrouwbaarheid: de website is in eigen beheer en daardoor altijd online.
  • Onderhoud: via ons onderhoud worden al uw zorgen uit handen genomen.

Zoekmachine optimalisatie

Stel dat u een professionele website heeft, maar deze niet gevonden wordt op het internet. Dat zou zonde zijn, daarom biedt Kroon Webdesign naast het laten maken van een website in Bussum ook zoekmachinemarketing aan om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Vaak begint een zoektocht naar een bepaald product of dienst via een zoeksessie op bijvoorbeeld Google. De specialisten van Kroon Webdesign Bussum staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat juist uw website in deze zoekresultaten naar voren komt. Dit kan zorgen voor meer bezoekers op de website en dus ook meer potentiële klanten.

Eerst doen we uitgebreid onderzoek naar de doelgroep, de markt en concurrenten. Op basis daarvan wordt gekeken op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden. Vervolgens worden bepaalde webpagina’s opgesteld die gericht zijn op deze zoekwoorden. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Het uiteindelijke doel is het realiseren van meer traffic naar uw website.

Werkwijze

Kiest u ervoor om een website te laten maken bij Kroon Webdesign Bussum? Wij vinden het belangrijk dat de website geheel op uw wensen is afgestemd. Ook kunt u rekenen op een goede en snelle service, wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Voorafgaan aan het maken van de website wordt uitgebreid onderzoek naar de doelgroep en markt verricht om te kijken waarmee u zich online kunt onderscheiden. Samen gaan we aan de slag om uw online succes te vergroten!

Neem contact op

Bekijk wie jou voor is gegaan!

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gewerkt aan websites en webshops van onze opdrachtgevers. Onderstaand een kleine greep uit de gemaakte websites.

Beoordeling van klanten: 4.8/5 39 beoordelingen

Vrijblijvend meer informatie

Kroon Webdesign helpt u vrijblijvend bij (complexe) vraagstukken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze heeft genomen.