Top
 
Kroon Webdesign > Onze diensten > Webhosting

Webhosting

Wij van Kroon Webdesign hebben eigen servers in huis waarop wij onze websites laten draaien. Litespeed hosting is dan bij ons ook zo afgesloten. Door onze eigen dedicated servers hebben wij baat: zo zijn wij snel, veilig en betrouwbaar.

Wat is hosting?

Een website hebben is één, natuurlijk dient uw website ook ergens te draaien. Dit noemen wij hosten. Een hosting van een website is een plekje in het World Wide Web (www) die u huurt. Als u een appartement of een werkplek huurt maakt u ook gebruik van een stukje bewoning van een plaats, trek hiermee de parallel voor de hosting van een website die ook een plekje dient te krijgen op het internet.

Website verhuizen naar onze servers

Heeft u al een website en deze wordt gehost bij een hostingspartij kunt u altijd nog uw website verhuizen naar ons.
Waarom naar ons verhuizen?
-snelheid (doordat wij gebruik maken van LiteSpeed in combinatie met PHP 7)
-betrouwbaarheid (site altijd online en volledig in eigen beheer)
-onderhoud (in combinatie met onderhoud worden al uw zorgen uit handen genomen)

Hosting aanvragen

Bij Kroon Webdesign krijgt u niet zomaar webhosting. We zullen u niet lastig vallen met de technische aspecten, daar zijn wij voor!
Vraag vandaag nog uw hosting aan!

Technische aspecten Litespeed hosting

Voor wie wel geïnteresseerd is in het technische aspecten van onze hosting: we zijn verbonden met een supersnel netwerk.
Uw website staat op een veilige en geïsoleerde omgeving dankzij CloudLinux. Daarnaast bieden we ondersteuning voor HTTP/2 en PHP 7. Wij geven u onbeperkt SSL Certificaten en bieden voor iedereen LSCache in RAM, OPCACHE en een geoptimaliseerde MySQL Database.

Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Service en kwaliteit staan altijd voorop! Elk pakket komt standaard met DirectAdmin, een SSL Certificaat, en nog veel meer! Daarbij geloven wij niet in een one-size fits all aanpak.

Webhosting Naarden

Veilig en stabiel

Door gebruik te maken van CloudLinux kunnen we een stabiele en veilige omgeving voor uw website bieden. CloudLinux biedt u als klant meer vrijheid dan bij traditionele shared hosting en zorgt ervoor dat wij geweldige prestaties en uptime kunnen bieden. Onze servers worden dag en nacht gemonitord en draaien in een virtueel cluster voor extra stabiliteit en schaalbaarheid. Onze servers hebben Xeon-processoren, supersnelle SSD’s en een 1Gbps verbinding voor geweldige snelheid.

Lightweight Virtualized Environment

Beter bekend als een geïsoleerde eigen omgeving. Op deze manier heeft u geen last van andere gebruikers op de server en staan uw bestanden veilig. Dankzij CageFS heeft u uw eigen bestandsysteem en resources die u kunt benutten en wordt u beschermt tegen aanvallen. Een aparte geoptimaliseerde databaseserver zorgt ervoor dat uw site nog sneller is.

Meer diensten

Klik op een van de onderstaande diensten voor meer informatie.

Website maken

Een website fungeert als digitaal visitekaartje van uw onderneming. Het is vaak dan ook de eerste indruk die de klant krijgt.

Lees meer

Online marketing

Wilt u uw concurrenten te slim af zijn? Wij zorgen dat u beter scoort in Google en zorgen voor meer potentiële klanten.

Lees meer

App maken

Wij ontwikkelen mobiele en tablet apps voor iPhone, iPad, Android en Windows phone voor kleine en grote organisaties.

Lees meer
Call Now ButtonZullen we bellen?