Webdesign Bunnik

Website laten maken in Bunnik?

Jouw responsive website op maat gemaakt door Kroon Webdesign Bunnik.  Een unieke website waar je geen omkijken naar hebt omdat wij je alles voor je doen. Zowel het technisch onderhoud als de aanpassingen.

Webdesign Bunnik

Webdesign Bunnik en WordPress websites

Wij maken niet alleen je WordPress website maar regelen ook dat je website de hosting en het onderhoud krijgt die je website verdient. Voor elke website is veilige hosting en regelmatig onderhoud (denk aan updates) erg belangrijk.

Je website staat 24/7 online op onze server voor betrouwbare, snelle hosting.

Hosting van Kroon webdesign

Betrouwbaar, veilig en snel.

Voordelen van onze website hosting:

-snelheid (LiteSpeed hosting in combinatie met PHP 7)
-betrouwbaarheid (24/7 online)
-onderhoud (updates, back-ups)

Google en goede indexering

Wij zorgen voor goede indexering van jouw website door Google want wij zorgen er voor dat jouw website voldoet aan alle eisen van Google. Snelle laadtijd van de pagina’s, responsive design, een veiligheidscertificaat et cetera.

Wij zorgen voor opmaak van pagina’s die voldoen aan SEO  (Search Engine Optimisation = zoekmachine optimalisatie).

Webdesign Bunnik

Werkwijze

Kiest u ervoor om een website te laten maken bij Kroon Webdesign Bunnik? Wij vinden het belangrijk dat de website geheel op uw wensen is afgestemd. Ook kunt u rekenen op een goede en snelle service, wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Voorafgaan aan het maken van de website wordt uitgebreid onderzoek naar de doelgroep en markt verricht om te kijken waarmee u zich online kunt onderscheiden. Samen gaan we aan de slag om uw online succes te vergroten!

Neem contact op

Bekijk wie jou voor is gegaan!

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gewerkt aan websites en webshops van onze opdrachtgevers. Onderstaand een kleine greep uit de gemaakte websites.

Beoordeling van klanten: 4.8/5 39 beoordelingen

Vrijblijvend meer informatie

Kroon Webdesign helpt u vrijblijvend bij (complexe) vraagstukken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze heeft genomen.