Webdesign Maastricht

Webdesign Maastricht

Denk je aan Webdesign dan denk je aan een goede website en aan “hoog in Google!” Een goede website met een aantrekkelijk design is belangrijk. Voor de bezoekers van je website maar ook voor Google! De laadtijd van de pagina’s is voor Google ook erg belangrijk. Kroon Webdesign Maastricht zorgt er voor!

Webdesign Maastricht

Uniek webdesign

Kroon Webdesign Maastricht weet dat een website en de inhoud van de pagina’s uniek moeten zijn waardoor je bezoekers, en Google, je website zullen waarderen. Wij passen dagelijks websites en webshops aan die niet goed presteren.  Kroon Webdesign Maastricht staat niet alleen voor design en de service maar ook voor een unieke website.

Kroon Webdesign Maastricht werkt met WordPress en een CMS systeem waarmee iedereen kan werken.

Zakelijke website hosting

Bij de zakelijke website hosting van Kroon Webdesign Maastricht zit standaard al het technische onderhoud en, bij anderen niet zo vanzelfsprekend, back-ups. De hosting voldoet aan alle strenge eisen, dis supersnel snel (Litespeed hosting), veilig (SSL certificaat) en altijd online. Enkele voordelen van onze hosting:

– Snel met een veilige verbinding
– Betrouwbaar door back-ups
– Het beste onderhoud voor jouw website
– Zeer goede service

Webdesign en Google

Kroon Webdesign Maastricht houdt bij het maken van je website rekening met je bezoekers en met Google. Wij doen aan Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) zodat al je pagina’s van goed worden geïndexeerd. Wij bevelen ook Google Ads campagnes en gebruik van video aan. Maar daar kunnen we later altijd nog over praten!

Webdesign Maastricht

Noodzakelijk

Wij achten het noodzakelijk dat je betrokken bent bij het bouwen van je website. Daardoor zal je tijdens het bouwen van de website je eigen aanpassingen kunnen doorgeven zodat het echt jouw website wordt!

  • Persoonlijk contact
  • Redelijke tarieven
  • De hoogste kwaliteit webdesign
  • Flexibel

Vraag direct een offerte aan.
Naast onze werkzaamheden in het zuidelijke Maastricht ook zeer actief in het noorden in Amsterdam, Hoofddorp, Almere en Utrecht.

Neem contact op

Bekijk wie jou voor is gegaan!

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gewerkt aan websites en webshops van onze opdrachtgevers. Onderstaand een kleine greep uit de gemaakte websites.

Beoordeling van klanten: 4.8/5 39 beoordelingen

Vrijblijvend meer informatie

Kroon Webdesign helpt u vrijblijvend bij (complexe) vraagstukken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze heeft genomen.