Top
 
Kroon Webdesign > Webdesign Eindhoven

Webdesign Eindhoven

Webdesign Eindhoven met 24/7 support

Concurrentie is er altijd. Zeker op internet want iedereen wil “hoog in Google!” Een goede website en uitnodigend design is dan ook erg belangrijk want een website zal door Google beter geïndexeerd worden als de website aan de eisen van Google voldoet. Snelle laadtijd van de pagina’s is daarbij een eerste vereiste. Kroon Webdesign Eindhoven zorgt er voor!

Webdesign Eindhoven
Webdesign-Naarden

Webdesigners +

De webdesigners van Kroon Webdesign Eindhoven maken jouw website dusdanig uniek dat jij zeker weet dat jouw website niet tot die 13 in een dozijn websites behoort. Het is ons dagelijks werk om websites en webshops te maken en ook het aanpassen van websites die niet voldoen aan de huidige gestelde eisen doen wij geregeld. Kroon Webdesign Eindhoven zorgt er voor dat je tevreden kunt zijn over het design en de service!

Kroon Webdesign Eindhoven werkt met een eenvoudig CMS systeem in WordPress waardoor iedereen zelf aanpassingen aan de website zou kunnen doen.

Perfecte websitehosting in Eindhoven

Bij de websitehosting van Kroon Webdesign Eindhoven ontvang je naast snelle website hosting al het benodigde onderhoud en back-ups. Onze hosting voldoet aan alle huidige eisen, de websites zijn snel (Litespeed hosting), zijn veilig (SSL certificaat) en 24/7 online. Dat maakt ons tot één van de beste, zo niet de beste, providers voor bedrijven. Enkele voordelen van onze hosting:

– Veilige, snelle verbinding
– Betrouwbaar
– Het beste onderhoud voor jouw website
– Zeer goede service

Goede vindbaarheid

Kroon Webdesign Eindhoven zorgt er voor! Bij het maken van je website houden wij rekening met je bezoekers maar ook met Google. Wij doen aan Zoekmachine Optimalisatie (ook wel SEO genoemd) zodat Google de pagina’s van je website goed kan indexeren. Een Google Ads campagne en gebruik van video bevelen wij ook aan omdat je vindbaarheid dan nog verder zal verbeteren.

Webdesign Eindhoven - Kroon Webdesign

Belangrijk

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers betrokken zijn bij het ontwikkelen en bouwen van de nieuwe site. Door die betrokkenheid kunnen wij je garanderen dat als de site gepubliceerd is, jij tevreden bent. Kroon Webdesign staat namelijk voor 100% in voor alle werkzaamheden die zij uitvoert.

Neem contact met ons op en ervaar onze werkwijze!

Webdesign in optima forma

Betrokken en persoonlijk

Snel online

Vraag direct een offerte aan.
Naast Eindhoven ook actief in Den Bosch, Maastricht en natuurlijk onze hoofdstad Amsterdam.

Neem vrijblijvend contact op

Maak een afspraak met Webdesign Den Bosch

Meer diensten

Ook voor:

Webhosting Eindhoven

Onze hostingoplossingen zijn standaard op maat. Dit betekend dat wij kijken welke voorzieningen het beste bij u passen.

Lees meer

App maken Eindhoven

Wij ontwikkelen mobiele en tablet apps voor iPhone, iPad, Android en Windows phone voor kleine en grote organisaties.

Lees meer

Online marketing Eindhoven

Wilt u uw concurrenten te slim af zijn? Wij zorgen dat u beter scoort in Google en zorgen voor meer potentiële klanten.

Lees meer
Recensies van klanten: 9.7/10 - 46 reviews
Call Now ButtonZullen we bellen?