Webdesign Eindhoven

Webdesign Eindhoven met 24/7 support

Concurrentie is er altijd. Zeker op internet want iedereen wil “hoog in Google!” Een goede website en uitnodigend design is dan ook erg belangrijk want een website zal door Google beter geïndexeerd worden als de website aan de eisen van Google voldoet. Snelle laadtijd van de pagina’s is daarbij een eerste vereiste. Kroon Webdesign Eindhoven zorgt er voor!

Webdesign Eindhoven

Webdesigners +

De webdesigners van Kroon Webdesign Eindhoven maken jouw website dusdanig uniek dat jij zeker weet dat jouw website niet tot die 13 in een dozijn websites behoort. Het is ons dagelijks werk om websites en webshops te maken en ook het aanpassen van websites die niet voldoen aan de huidige gestelde eisen doen wij geregeld. Kroon Webdesign Eindhoven zorgt er voor dat je tevreden kunt zijn over het design en de service!

Kroon Webdesign Eindhoven werkt met een eenvoudig CMS systeem in WordPress waardoor iedereen zelf aanpassingen aan de website zou kunnen doen.

Perfecte websitehosting in Eindhoven

Bij de websitehosting van Kroon Webdesign Eindhoven ontvang je naast snelle website hosting al het benodigde onderhoud en back-ups. Onze hosting voldoet aan alle huidige eisen, de websites zijn snel (Litespeed hosting), zijn veilig (SSL certificaat) en 24/7 online. Dat maakt ons tot één van de beste, zo niet de beste, providers voor bedrijven. Enkele voordelen van onze hosting:

– Veilige, snelle verbinding
– Betrouwbaar
– Het beste onderhoud voor jouw website
– Zeer goede service

Goede vindbaarheid

Kroon Webdesign Eindhoven zorgt er voor! Bij het maken van je website houden wij rekening met je bezoekers maar ook met Google. Wij doen aan Zoekmachine Optimalisatie (ook wel SEO genoemd) zodat Google de pagina’s van je website goed kan indexeren. Een Google Ads campagne en gebruik van video bevelen wij ook aan omdat je vindbaarheid dan nog verder zal verbeteren.

Webdesign Eindhoven - Kroon Webdesign

Belangrijk

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers betrokken zijn bij het ontwikkelen en bouwen van de nieuwe site. Door die betrokkenheid kunnen wij je garanderen dat als de site gepubliceerd is, jij tevreden bent. Kroon Webdesign staat namelijk voor 100% in voor alle werkzaamheden die zij uitvoert.

Neem contact met ons op en ervaar onze werkwijze!

  • Webdesign in optima forma
  • Betrokken en persoonlijk
  • Snel online

Vraag direct een offerte aan.
Naast Eindhoven ook actief in Den Bosch, Maastricht en natuurlijk onze hoofdstad Amsterdam.

Neem contact op

Bekijk wie jou voor is gegaan!

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gewerkt aan websites en webshops van onze opdrachtgevers. Onderstaand een kleine greep uit de gemaakte websites.

Beoordeling van klanten: 4.8/5 39 beoordelingen

Vrijblijvend meer informatie

Kroon Webdesign helpt u vrijblijvend bij (complexe) vraagstukken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze heeft genomen.